privacy verklaring

Inleiding

Welkom bij NCBG, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 93057881. NCBG is toegewijd aan het beschermen van uw privacy en het voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of GDPR. Deze Privacy Verklaring legt uit hoe NCBG uw persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt, beschermt en deelt wanneer u onze website (https://ncbg.nl) bezoekt, contact met ons opneemt of zich aanmeldt om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

Artikel 1: Verzameling van Persoonlijke Informatie

Wanneer u onze website bezoekt of via andere platformen reageert op onze bedrijfscommunicatie, kan NCBG (indien verstrekt) o.a. de volgende persoonlijke informatie van u verzamelen:
• Naam
• E-mailadres
• Door u verstrekte informatie in het contactformulier
• Uw IP-adres
• De browser user agent (om te helpen spam te detecteren)

De grondslag voor verwerking is de noodzakelijkheid om te kunnen reageren op uw bericht en om het gerechtvaardigde belang van NCBG te behartigen.

Artikel 2: Gebruik van Persoonlijke Informatie

NCBG gebruikt uw persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:
• Om u op de hoogte te houden van ontwikkelingen en updates met betrekking tot NCBG, of voor het toesturen van informatie, indien u daarmee akkoord bent.
• Om te reageren op uw vragen of verzoeken wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier of via andere platformen.

Artikel 3: Bescherming van Persoonlijke Informatie

NCBG neemt de nodige technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, misbruik of openbaarmaking.

Artikel 4: Delen van Persoonlijke Informatie

NCBG deelt uw persoonlijke informatie niet met derden, tenzij dit wettelijk vereist is.

Artikel 5: Bewaren van Persoonlijke Informatie

NCBG bewaart uw persoonlijke informatie alleen zolang als nodig is voor de doeleinden waarvoor deze is verzameld.5

Artikel 6: Uw Rechten

U heeft het recht om:
• Toegang te vragen tot uw persoonlijke informatie.
• Uw persoonlijke informatie te corrigeren of bij te werken.
• Uw toestemming voor het verwerken van uw persoonlijke informatie in te trekken.
• Uw persoonlijke informatie te laten verwijderen (het recht om te worden vergeten), behalve wanneer wettelijke verplichtingen dit verhinderen.

Artikel 7: Contact met Ons Opnemen

Als u vragen heeft over deze Privacy Verklaring of uw persoonlijke informatie, kunt u contact met ons opnemen via [email protected].

Artikel 8: Wijzigingen in deze Privacy Verklaring

Deze Privacy Verklaring kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. De meest recente versie zal op deze pagina worden gepubliceerd.
Door gebruik te maken van onze website en uw persoonlijke informatie aan ons te verstrekken (ook via andere platformen), stemt u in met deze Privacy Verklaring.